Michel van der Beek geslaagd voor molenaarsexamen

Michel van der Beek geslaagd voor molenaarsexamen

De molen van Verbeek heeft er weer een volwaardige molenaar bij. Op dinsdag 10 oktober is Michel van der Beek op de Holten’s molen in Deurne geslaagd voor het landelijke molenaarsexamen. Michel van harte proficiat!

Dit betekent dat we op dit moment met drie molenaars actief zijn op de molen van Verbeek. In principe zijn we elke zaterdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur aanwezig op deze molen. Wilt u deze monumentale molen uit 1883 een keer in werking zien loop dan gerust binnen en wij vertellen u er graag iets bij. Misschien heeft u wel interesse dit team te komen versterken zodat de molen voor nu en in de verdere toekomst behouden blijft voor ons dorp en dat we activiteiten rond de molen kunnen aanzetten/uitbreiden. Heeft u interesse kom dan gerust langs of laat een bericht achter op molenvanverbeek@molensroerdalen.nl en wij nemen contact met u op.

De vrijwillige molenaars Molen van Verbeek St. Odiliënberg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *